CapNordic

Workflow 8.0- Stort spring med store forbedringer
En mærkbar videreudvikling har ført CapNordics gennemarbejdede og populære løsning til Workflow 8.0, der hverken vil skuffe fremtidige eller eksisterende kunder.

Den nye version er udarbejdet på baggrund af kunders feedback samt CapNordics egne observationer. Således kan eksisterende kunder få en endnu bedre oplevelse og større effektivitet på arbejdspladsen.

CapNordic præsenterer med stolthed og glæde Workflow 8.0, der med sit nye, moderne og formbare layout vil gøre hverdagen lettere og langt mere effektiv. En opgradering til denne version er det næste skridt.

Blandt forbedringer i den nye version opleves blandt andet et nyt og overskueligt samt formbart layout. En samling af arbejdsvinduerne i programmet giver brugeren mulighed for at forme vinduet præcis efter egne ønsker og behov. Det er intuitivt og logisk og vil give brugeren en følelse af kontrol, der ikke var der før.

Med flere genvejstaster kan de rutinerede brugere nu springe endnu flere klik med musen over.
Derudover er søgemaskinen praktisk integreret i samme vindue som datanavigeringen og søgningsfelterne skal ikke længere klikkes af, da søgningsmaskinen helt automatisk gør dette for brugeren.

Som noget helt nyt vil brugerne selv kunne lave statistikker og rapporter, samt vælge hvem disse skal være til rådighed for. Det er overskueligt og vil være en stor tidsparer for brugerne.

Videreudviklingen af produktet bygger på store performanceforbedringer til de nuværende som fremtidige platforme. Nye funktioner skal sikre at administrering og opsætningsmuligheder bliver endnu lettere, således at CapNordic Workflow fastholder sin position som værende et af de førende produkter inden for elektronisk dokumentbehandling.

CapNordic Workflow 8.0 ProduktbladRelaterede produkter:
CapNordic Workflow 5.5

CapNordic Workflow Moduler

CapNordic Exchange GatewayCapNordic Travel

CapNordic Documents