CapNordic

Workflow App

til iPhone
CapNordic har udviklet en iPhone Applikation til CapNordic Workflow - Workflow App:CapNordic Workflow, der ellers før har været begrænset til PC, er nu blevet udvidet til brug på iPhone som Workflow App, der giver brugeren en større frihed og råderum. Den er let at administrere, mindre tidskrævende og altid lige ved hånden.

Med applikationen er det muligt at modtage indgående fakturaer, godkende dem, kommentere dem og sende dem videre i flowet. Ydermere er der mulighed for at følge med i Log, Workflowet og Konteringen samt tilføje kommentarer til fakturaerne præcis som på PC. Og er der en printer i nærheden, kan applikationen forbinde sig til denne og hjælpe brugeren med at få fakturaren printet.

CapNordic tilbyder derudover brugeren på farten en kæmpe fordel. Det er netop muligt nu, uden internet, at arbejde på fakturaer og godkende dem. Fakturaerne vil så automatisk blive placeret i udbakken, til når brugeren atter har internetforbindelse, hvorefter de sendes afsted.
Workflow App’en eksisterer nu til Apple, men der er hos CapNordic planer om en fremtidig udvikling til telefoner der benytter Android platformen.

Vi forventer her hos CapNordic en hurtig integrering af Workflow App’en, både hos de virksomheder der allerede nu nyder fordelene ved CapNordic Workflow, men også nye klienter, der vil se dette innovative træk fra CapNordic som et nødvendigt gode - måden hvorpå virksomheder kan forstærke deres flow og holde det kørende med færre afbrydelser.

Hent Workflow App >

Produktblad for CapNordic Workflow App til iPhone >Relaterede produkter:
CapNordic Workflow

CapNordic Scan

CapNordic Handprint
Scan koden og hent Workflow App