Produkter fra

CapNordic A/S
CapNordic A/S leverer produkter inden for scanning, arkivering og elektronisk distribution af dokumenter. CapNordic's produkt-suite består af fem produkter der tilsammen dækker behovene omkring elektronisk dokumentbehandling.

Med CapNordic Workflow scannes fakturaerne og relevante data aflæses, hvor efter brugerne kan godkende fakturaerne elektronisk.

CapNordic Documents gør det muligt at scanne og elektronisk arkivere dokumenter såsom post, korrespondance, kontrakter, sager m.m.

Med CapNordic Handprint scannes og aflæses al håndskrift fra timesedler, rejseafregninger eller andre håndskrevne dokumenter.

Ved at benytte CapNordic Scan sikres virksomheden en effektiv scanning og elektronisk aflæsning af fakturaer og dokumenter til viderebehandling i virksomhedens faktura- eller dokumenthåndteringssystem.

CapNordic Exchange Gateway håndterer udveksling af elektroniske fakturaer mellem to eller flere virksomheder.

CapNordic Travel Expenses gør det nemt og effektivt at holde styr på alle bilag knyttet til et eller flere kreditkort.

Ved brug af CapNordic PDF Invoice Convert kan brugeren hurtigt indlæse data fra PDF til virksomhedens økonomisystem på nem og sikker vis.

Alle CapNordic's produkter er standardprodukter og bruges i dag af mere end 100.000 brugere rundt om i verden. Dog er hvert produkt meget flexible og modulære med hensyn til udvikling af tilretninger samt specielle funktioner, der gør, at vores kunder kan få det lige som De ønsker det.

Til alle vores produkter følger maintenance aftale som sikrer at De som kunde, til hver en tid kan få de nyeste funktioner, og dermed altid kan være sikker på, at De har det mest tidsvarende og markedsledende produkt.

Alle CapNordic's produkter findes til Microsoft platform (SQL-server, Information server), Lotus Domino / Web-server og Navision Financials.
Vores produkter:
CapNordic Workflow 8.0

CapNordic Workflow 5.5

CapNordic Travel

CapNordic Documents

CapNordic Handprint

CapNordic Scan

CapNordic Exchange Gateway

CapNordic PDF Invoice Convert

CapNordic Workflow App til iPhone