CapNordic

Partner program
Hos CapNordic har vi stor fokus på vores partnere og deres forskellige behov for at kunne tilbyde produkter indenfor CapNordics programsuite.

Til det har vi udarbejdet et unikt partner program i tre niveauer, som imødeser vores partneres individuelle behov samt deres ønske om forskellige fokusområder.
CapNordic arbejder tæt sammen med deres partnere omkring træning, support, marketing og salg. Til hvert niveau er der krav, der skal være opfyldt. Dette er med til at sikre, at kunderne modtager en professionel betjening, når de skal vælge eller har valgt CapNordic's produkter.


CapNordic

ResellerDette program giver muligheden for at sælge CapNordic's produkter. CapNordic vil samarbejde omkring salg og markedsføring sammen med Reselleren. Som Reseller har man ikke mulighed for at implementere CapNordic's produkter.


CapNordic

PartnerDette program giver mulighed for at sælge og implementere CapNordic's produkter. For at opnå partner status, har man hos CapNordic gennemgået den obligatoriske uddannelse i produktsortimentet.

Som Partner vil man desuden have mulighed for at udvikle i CapNordic's produkter via programmerings CAL (CapNordic Application Language). Dette giver en fleksibilitet, som ikke er kendt ved andres produkter, og sikrer at partnerne selv har mulighed for at præge løsningerne hos deres kunder.


CapNordic

Gold PartnerDette er det højeste niveau, man kan opnå indenfor partner programmet. Der tilbydes de samme muligheder som CapNordic Partner, men derudover får man tilbudt en række andre fordele, som f.eks. prerelease af nye versioner før udgivelse, tættere dialog omkring udviklingen af CapNordic's produkter, seminaraktiviteter med CapNordic m.m. For at blive Gold Partner skal man have gennemført mindst tre projekter omkring CapNordic's produkter. Dertil skal man opfylde kriterierne for at være CapNordic Partner.