Konsulent- Ingen ledige stillinger, men uopfordrede ansøgninger modtages gerne
Erfaren IT-Konsulent til udvikling og implementering af elektronisk dokumentbehandling

En konsulent hos CapNordic A/S vil stå for implementering og opsætning af CapNordic's programsuite hos vores kunder. Endvidere vil konsulenten selvstændigt og i teams udvikle specielle løsninger i CAL (CapNordic Application Language). Stillingen er til vores kontor i Hellerup.


Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du kommer til at implementere CapNordic's løsninger, heriblandt CapNordic Workflow (fakturahåndtering), CapNordic Documents (arkivering af dokumenter) og CapNordic Handprint (håndskriftaflæsning) hos både eksisterende og nye kunder. Du vil blive en del af et kompetent konsulentteam bestående af både fastansatte konsulenter og freelancekonsulenter. Dine arbejdsopgaver vil være implementering og løbende udvikling af kundernes løsninger. Det er væsentligt, at du kan arbejde selvstændigt med løsninger i samarbejde med kunder, samt indgå i et team. En væsentlig del af arbejdsopgaverne vil være programmering af tilpasninger.


Kvalifikationer og personlige egenskaber

Vi forestiller os at du:

  • kan programmere i Visual Basic, Visual Studio og/eller Script
  • har erfaring med brugen af databaser
  • er IT teknisk anlagt. Det ligger i din natur hele tiden at forbedre dig på disse områder
  • er en erfaren bruger af IT-værktøjer som f.eks. Microsoft Office
  • har et godt humør og sætter en ære i god kundebetjening
  • er ansvarlig og følger altid et projekt til dørs


Ansættelsesvilkår

En stilling hos CapNordic indebærer store muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får en attraktiv lønordning med mulighed for en resultatorienteret lønpakke. Du vil blive uddannet i brugen af CapNordics produkter med en vis vægt på selvtræning, ligesom du vil blive uddannet i at udvikle i CAL (CapNordic Application Langugage). Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi alle er glade for løbende udvikling af vores fælles kompetencer
Kort om os

CapNordic A/S leverer totale softwareløsninger indenfor det papirløse kontor, til danske som internationale virksomheder, hvor over 100.000 brugere dagligt har adgang til vores systemer. CapNordic A/S er markedsledende i Danmark samt repræsenteret i det øvrige Norden. Vores vision er, at altid være den førende indenfor elektronisk dokumentbehandling igennem konstant videreudvikling og forskning på disse områder til gavn for vores kunder.


Send os din ansøgning her

Husk at mærke ansøgningen "konsulent".
Er du vores nye kollega?