Om

CapNordic A/S
CapNordic A/S leverer totale softwareløsninger indenfor det papirløse kontor, til danske som internationale virksomheder, hvor over 100.000 brugere dagligt har adgang til deres systemer.

Produktsortiment omfatter scanning af kreditorbilag, kontrakter, kørselsbilag, rejseafregninger, timesedler mm. til faste medier og er tilgængelige for de relevante personer. Til mange af vores løsninger tilbyder vi mulighed for scanning og tekstgenkendelse af vigtige informationer til brug for arkivering og søgning.

CapNordic A/S er markedsledende i Danmark samt repræsenteret i det øvrige Norden. Deres vision er, altid at være den førende indenfor elektronisk dokumentbehandling igennem konstant videreudvikling og forskning på disse områder til gavn for kunderne.

Vores produkter kan tilbydes til en lang række platforme som f.eks. Microsoft og Lotus. Desuden har vi altid haft fokus på at kunne integrere vores løsninger til de mest udbredte ERP-systemer som f.eks. Navision, Concorde, SAP, JD Edwards, Movex, Oracle Financials, Maconomy og SCALA.